<

Masser af heste i DVs gallashow!14-02-2020 - 10:02

Der er ingen tvivl om, at årets to gallashow ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning bliver helt spektakulære, hvor heste og musik kommer til at gå op i en højere enhed

Det gennemgående tema for Dansk Varmblods Hingstekåring fra den 5. til 8. marts i MCH Messecenter Herning bliver: Let the games begin – som en hyldest til OL i Tokyo, hvor Danmark bliver repræsenteret af et landshold i dressur, en springrytter og måske en militaryrytter. Med OL som omdrejningspunkt bliver det sporten, som kommer i fokus. Sommer- og vinter-OL samt PL kommer til at gennemsyre gallashowet, hvor flere af de kendte sportsgrene (atletik, boksning, roning mv.) bliver omsat til ”hest”. Guld, sølv og bronze, glitter, glimmer og de danske nationalfarver kommer til at præge de smukke kostumer, og rundt omkring i landet er hingstestationer, rideskoler, amatør- og professionelle ryttere i fuld gang med at øve og sammensætte deres indslag i showet.

 

Fire dejlige guldmedaljehopper bliver for første gang i historien samlet i gallashowet – i et tema om Danmarks berømte ”guldfirer” i roning. Vi kommer i bokseringen, til hækkeløb, til vinter-OL med meget mere. En perlerække af kendte heste og ryttere vil supplere de dygtige amatører, gymnaster og dansere i forrygende numre, hvor storskærme og LED-bander samt forrygende lyssætning vil være med til at sætte stemningen.

Patrick Dorgan, som bl.a. er kendt for megahittet Marilyn, optræder live til et af numrene i gallashowet, mens afslutningsnummeret er en dyb hemmelighed. Jean-Francois Pignon kommer med et forrygende hesteshow, og andre udenlandske numre er faldet på plads.

 

Showudvalget har sammensat en rigtig lækkerbisken for feinschmeckere og en stor oplevelse for alle, der bare ikke kan få nok af heste i alle størrelser, farver og faconer

 

Der er bare tilbage at glæde sig. Sidste år var lørdag aftens gallashow udsolgt inden Dansk Varmblods Hingstekåring gik i gang, mens der blot var få billetter tilbage til fredagens show. Det gav en forrygende stemning, og med de mange topheste og -hingste, der allerede nu står på showlisten, så har showudvalget sammensat en rigtig lækkerbisken for feinschmeckere og en stor oplevelse for alle, der bare ikke kan få nok af heste i alle størrelser, farver og faconer.

Køb billetter på arrangørerens hjemmeside HER

 

<

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her