Information til Dansk Varmblods Hingstekåring

Al praktisk information, såsom nyheder, kort og lignende er at finde her. Oplysningerne vil løbende blive opdateret.

INFORMATION FRA DANSK VARMBLOD OG MCH A/S OM COVID-19

Nyeste opdatering:

(OPDATERING)BILLET INFORMATION OM KØBTE BILLETTER TIL HINGSTEKÅRINGEN og HEST&RYTTER

Dansk Varmblod følger situationen omkring COVID-19 som tidligere udmeldt.

For en god ordens skyld, vil vi gerne pointere at Dansk Varmblods beslutning om at fortsætte Hingstekåring og Heste&Rytter Messen, ikke har noget med økonomi at gøre hvorfor, nedenstående glæder:

Har du købt billet til Hingstekåringen, og føler du dig utryg ved at komme pga. smittefare, har du mulighed for at flytte dit billet køb til Hingstekåringen 2021. Dette gælder naturligvis både dagtime arrangementer og Gallashows.

Praktisk:

Ubenyttede billetter vil blive ombyttet til næste års arrangementet.

Det sker ved at indsende en mail inden det arrangement som din billet gælder til.

Det skal ske til varmblod@varmblod.dk, med dit ordrenummer.

Herefter vil du blive kontaktet indenfor de næste par uger.

Herning d. 6/3-2020 kl. 16.30

_______________________________________________________________________________________________

Dansk Varmblods hingstekåring har været i gang siden i tirsdags.

I forbindelse med regeringens anbefaling i forhold til arrangementer, der samler over 1000 mennesker, hæfter vi os ved, at der ikke er kommet et påbud fra myndighederne, men alene en anbefaling. Hvis regeringen havde den holdning, at det ville være uansvarligt at gennemføre arrangementet, ville vi have fået et pålæg, og det har vi ikke.

Ryttere, udstillere, et større antal tilskuere, officials og de mange frivillige hjælpere, der står bag arrangementet, har været i MCH Messecenter Herning siden tirsdag. Vores gæster befinder sig allerede nu i messecenterets haller, og følger dagens konkurrencer.
Derfor er der fortsat ingen ændringer til arrangementets afvikling.

Jan Pedersen
Formand Dansk Varmblod

Casper Cassøe
Direktør i Dansk Varmblod

Opdateret 06-03-2020 Kl. 14.41

_________________________________________________________________________________________

Dansk Varmblod og MCH følger COVID-19 situationen tæt – i både Danmark og udlandet – og vi holder os opdaterede via Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen - opdateret 04.03 kl. 19.45

 

Dansk Varmblod og MCH følger COVID-19 situationen tæt – i både Danmark og udlandet – og vi holder os opdaterede via Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, der skriver på hjemmesiden sst.dk:

Afvikling af konferencer eller andre arrangementer med mange mennesker
Der skal som udgangspunkt ikke tages særlige forbehold i forhold til afholdelse af arrangementer. Konferencer og store arrangementer kan derfor afholdes som planlagt. Virksomheder kan evt. hænge plakater op med gode hygiejneråd for at forebygge smitte. (kilde: sst.dk)


Det betyder, at Dansk Varmblods Hingstekåring og Hest & Rytter-messen gennemføres som planlagt den 4.-8. marts 2020, og såvel danske som udenlandske udstillere og gæster, som ikke er påvirket af rejserestriktioner, kan deltage.
 
Vi er i kontakt med myndighederne om vore arrangementer, og da vi på ingen måde er epidemieksperter, er vi meget tilfredse med, at myndighederne har givet en epidemikommission med fagfolk og folkevalgte bemyndigelse til at vurdere større arrangementer enkeltvis og konkret på potentiel risiko.

Af hensyn til udstilleres, gæsters og medarbejderes sikkerhed har vi allerede foretaget en række tiltag anbefalet af sundhedsmyndighederne herunder:
  • Opsat Sundhedsstyrelsens plakater, der opfordrer til at øge hygiejnen med bl.a. håndsprit og øget hensyn ved nys og host – for at beskytte både sig selv og andre mod smitte generelt (forkølelse, influenza og coronavirus).
  • Opsat yderligere muligheder for afspritning af hænder.
  • Øge rengøringen – især, hvor der er meget trafik samt på toiletter, dørhåndtag, gelændere osv.
  • Vi følger sundhedsmyndighedernes kraftige opfordring og karantænesætter medarbejdere og frivillige, der har været i risikoområder og kommet hjem de seneste 14 dage.

Vi vil gerne understrege at vore gæsters, deltageres, udstilleres og medarbejderes sikkerhed har højeste prioritet, og i den forbindelse er MCH-koncernen særdeles erfaren i at håndtere mange menneskers sikkerhed og velbefindende og følger de relevante myndigheders rådgivning og regulativer om potentielle trusler herunder smittefare.

Vi glæder os til at se Jer i Herning.


Med venlig hilsen


Dansk Varmblod og MCH A/S

Opdateret 04.03 kl. 19.45
 

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her