< Tilbage

Spændende nye attraktioner03-02-2019 - 14:01

Blandt mange nye tiltag, der vil være med til at højne kvaliteten af oplevelserne ved årets hingstekåring er et stort børneområde ved hovedindgangen, hvor de yngre besøgende kan få lidt afveksling

Besøgende vil kunne få helt nye oplevelser i form af bl.a. et hingstekåringsmuseum, hvor man starter i tidsperioden 1980-1984 og slutter i perioden 2015-2019. De otte tidsperioder vil byde på en tidsrejse igennem hingstekåringen med forskellige visuelle oplevelser i form af foto, video og udstillede effekter som gallakostumer, vandrepokaler og meget mere. Det bliver en rejse fra sort/hvide billeder til computeranimerede effekter.

 

Igennem 40 år har man i Herning kåret de hingste, der skulle tegne fremtiden i dansk ridehesteavl. Her har hingstene taget deres første skridt i rampelyset, hvorefter nogle af dem er blevet fejret som fløjhingste eller hædret med vandrepokaler. Siden 1998 har man hvert år udnævnt en hingst som Årets Hingst i Dansk Varmblod, og historiens første 21 titelbærere får ved dette års hingstekåring udstillet deres portrætmaleri på fornemmeste vis.


– Staffelier med alle hingstemalerierne vil danne en allé omkring hingstekåringens Walk of Fame, hvor navnene på Dansk Varmblods største avlsmatadorer har deres navn nedfældet i en stjerne i fortovet, fortæller direktør Casper Cassøe Krüth.


< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her