< Tilbage

En forunderlig rejse gennem 40 år01-02-2019 - 14:01

Når Dansk Varmblod slår dørene op til den 40. version af hingstekåringen i Herning, får enhver besøgende bekræftet, at hingstekåringen er leveringsdygtig i tre afgørende grundelementer: oplevelser, oplevelser og oplevelser

Allerede i efteråret var der usædvanligt tryk på billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning, og her i starten af 2019 er det slået fast, at billetsalget går bedre end nogensinde før. Faktisk ligger det i skrivende stund 30% foran den sædvanlige status på dette tidspunkt. Det lover godt for hingstekåringens 40-års jubilæum, der løber af stablen i dagene 6.-10. marts 2019.


I år vil der blive opsat en ekstra stolerække foran tribunen i Boxen, hvor arenaen er forlænget for at kunne få plads til to ekstra tribunevinger, og desuden er VIP-området udvidet med yderligere 11 borde, så der i alt er 171 VIP-borde. Lørdag aften vil der være 1300 VIP-gæster til gallashow.


I over to måneder har der ikke været ledige billetter på den nedre tribune, og vil man være sikker på at få del i hingstekåringens mange fortryllende oplevelser, så skal man sikre sig billetter nu. Som sædvanligt har der været særlig stor rift om billetter til gallashowet.


< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her