< Tilbage

Presseakkreditering til hingstekåring23-12-2019 - 09:43

Der er åbent for presseakkreditering til Dansk Varmblods Hingstekåring den 4.-8. marts 2020

I Danmark har vi et af verdens mest storslåede hestearrangementer, der hvert år i uge 10 byder på hingstekåring, unghestechampionat, internationalt spring- og dressurstævne, gallashows, ride-clinics og gigantisk specialudstilling. Intet sted i verden finder man noget tilsvarende – og hvert år valfarter både danskere og udlændinge til MCH Messecenter Herning for at opleve denne enestående event. I 2020 sker det i dagene 4.-8. marts.

 

I 2020 er det 40 år siden, at Dansk Varmblod holdt sin første hingstekåring i MCH Messecenter Herning, der fandt sted i 1980. Derfor blev 40-års jubilæet fejret med et brag af en hingstekåring i 2019, og 2020 bliver ingen undtagelse for dette enestående arrangement.

 

Journalister og fotografer kan søge om akkreditering via dette link. Du kan holde dig dagligt opdateret på siden dvherning.dk, hvor du finder al praktisk information og ligeledes finder link til akkrediteringsformularen under Info/Presse.

 

Fra 1. februar skruer vi op for opdateringerne og udsender ligeledes relevante pressemeddelelser. Vi kan også hjælpe dig med din optaktshistorie og med at finde en profil fra dit nærområde. Kontakt fra den 10. januar pressechef Thomas Bach Jensen på e-mail presse@varmblod.dk eller på tlf. 20 33 86 83.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her