< Tilbage

De første 42 hingste er på vej til Herning02-01-2020 - 10:50

42 hingste blev i december udtaget ved Hingsteforbesigtigelse til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning den 4.-8. marts 2020. 

Ved Dansk Varmblods hingsteforbesigtigelse på Vallensbæk Ridecenter i december er der blevet udtaget 4 springheste og 7 dressurheste til hingstekåringen i Herning.

Om formiddagen gik de første hingste på banen på Vallensbæk Ridecenter. 11 hingste skulle vises i springning foran bedømmelseskommisionen bestående af Claus Hansen, Signe Wiese, Johnny Hansen og Bo K. Møller.

Af de 11 viste springheste blev fire udtaget til fast bund i regnvejret. Heldigvis var Dansk Varmblods hjælpere hurtige og havde godt styr på både heste, bane og vejrforhold, så der blev sat et dommertårn op til bedømmelseskommisionen, så de kunne forblive tørre under den udendørs bedømmelse af hingstene på fast bund.  Alle fire hingste blev udtaget til hingstekåringen.

Efter frokost blev det tid til bedømmelse af dressurhingstene, her bestod bedømmelseskommisionen af Claus Hansen, Bjarne Nielsen og Johnny Sørensen og i løbet af eftermiddagen fik de udvalgt de syv bedste af de 12 fremviste dressurhingste.

Læs om de udtagede hingste fra Vallensbæk her

Ved Dansk Varmblods hingsteforbesigtigelse på Vilhelmsborg har avlsledelsen udtaget 14 velspringende hingste samt 17 dressurhingste til hingstekåringen i Herning i uge 10/2020

Dansk Varmblods hingsteforbesigtigelse på Vilhelmsborg startede i december med 21 springhingste, som først er blevet fremvist i hallen for publikum og ikke mindst avlsledelsens dommere Signe Wiese, Johnny Hansen og Bo K. Møller samt avlskonsulent Karina Christiansen og sekretær Laura Juul. En enkelt ældre hingst (kat.nr. 49) blev sprunget under rytter, og ellers blev de unge hingste alle løssprunget, hvorefter avlsledelsen foretog en frasortering inden fremvisning på fast bund og dernæst i longe.

Læs om de udtagede springhingste fra Vilhelmsborg her

Efter en formiddag i springhingstenes tegn på Vilhelmsborg blev det efter frokost dressurhingstenes tur til forbesigtigelse. De blev først fremvist løse i hallen, hvor avlsledelsens dommere Claus Hansen, Bjarne Nielsen og Johnny Sørensen samt avlskonsulent Karina Christiansen og sekretær Laura Juul havde taget opstilling.

Læs om de udtagede dressurhingste fra Vilhelmsborg her

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her