< Tilbage

Helena B. Hansen og Sara Aagaard Hyrm også klar til finalen i Unghestechampionatet11-03-2022 - 23:44

Helena B. Hansen med glædes tårer da hun forlod banen i aften på dagens vinder Lindegårds Donkey Dancer.

13 startende ekvipager var til aften klar til at kæmpe og de eftertragtede 3 finalepladser i Unghestechampionatet fra B-finalen. 

 

Dommerpanelet bestod i B-finalen af franske Raphael Säleh. Dennis Fisker havde igen taget plads ved i mikrofonen, hvor rytterne red efter samme anvisninger som i torsdagens klasse. 

 

Selvom pointtavlen var visket ren, så kom hver enkelt ekvipage jo til B-finalen med et resultat som for nogens vedkommende var tæt på en finaleplads og for andre langt fra. 

 

For Helena B. Hansen blev det en rollercoaster at deltage i Unghestechampionatet, idet hun sluttede efter dag 2 med at være placeret allersidst i feltet med hingsten Lindegårds Donkey Dancer e. Hesselhøj Donkey Boy / Holland. I B-finalen var parret sidste ekvipage på banen og da Helena forlod banen var det med tydelige glædestårer, da hun ikke bare havde sikret sig en finaleplads med Lindegårds Donkey Dancer men hun også samtidig havde kvalificeret hoppen Holt´s Evita e. For Romance II / Jazz. 

 

Sara Aagaard Hyrm og Don Revelou e. Revolution / Blue Hors Don Schufro bliver placeret som nr. 2 i dagens B-finale og er dermed også finale klare. 

 

Se resultatet af B-finalen her.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her