< Tilbage

14-årige Alberte vinder gallaspringningen i Boxen!11-03-2022 - 22:30

Kostumespringningen er et årligt tilbagevendende indslag i gallashowet, og vinderen blev kun 14-årige Alberte Filuca Brünning Conradsen

Der var fart over feltet og flotte kostumer under dette års Andresen Dressage CSI1* Gallashow kostumespringning. Årets springning var en akkumulatorspringning, som er en pointspringning. Her får man point efter det nummer, som springet har – og til sidst kan man vælge imellem et almindeligt spring eller jokerspringet, hvor jokerspringet giver dobbelt så mange point som det almindelige spring. Temaet for årets kostumespringning var nationaliteter – de nationaliteter, vi kommer til at se til VM i Herning til august.

Der var 12 ryttere til start fra 11 forskellige lande – og det passede perfekt at vinderen af klassen var i VM-merchandisetøjet. Vinderen blev kun 14-årige Alberte Filuca Brünning Conradsen på Medina e. Bonaparte Z/Isotoop (opdr. Mette Pernille Knudsen) – og meget passende blev det netop faren til Medina, nemlig Bonaparte Z e. Balou du Rouet/Lux Z og Astrid Svenstrup der indtog andenpladsen – selvom de i dagens anledning præsenterede Brasilien.  

Man skulle tro at Alberte havde redet på heste i årevis – men det er kun et år siden, at hun fik Medina. Hun fik fuldstændig sat alle sine rytterkollegaer til vægs, med sin ekstremt flydende og meget hurtige runde. Det lykkedes Alberte at stoppe tiden på 43,86 sekunder. Hele 5 sekunder hurtigere end Astrid Svenstrup, der sluttede tiden på 48,90 sekunder!

Tredjepladsen gik til Christna Madsen med Babumbi Del Tavollo (e. Corland/Wellington), der i aftenens anledning repræsenterede USA.

Det lykkedes i alt fem ryttere at ride banen fejlfrit, og det var som nr. fire i klassen Maria Nørheden Johansen med Juliannes H e. First Verde/Concorde der i aftenens anledning repræsenterede Sverige. Nummer fem blev svenske Andrea Perssson med Frederikson VDL e. Inductro/Jus de Pomme, der repræsenterede Holland.

De andre i klassen var Georgia Timmermann, der repræsenterede England. Gitte Dahl der repræsenterede Japan, Niels Tellerup der var klædt i de franske farver og Malene Bach viste sig i tøj fra Emiraterne. Karoline Sloth Kjær viste sig i de tyske farver, mens Natasja Bang Lynge kunne holde sig i de danske farver. Sidste rytter var Trine Krog Jensen, der viste sig i spanskinspireret tøj.

Resultatet af klassen kan ses her.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her