< Tilbage

Ren dansker dominans i DWB Five Star Grand Prix kür 12-03-2022 - 23:58

Tre gange personlige bedste fra Cathrine Laudrup-Dufour med Bohemian, Carina Cassøe Krüth med Heiline´s Danciera og Daniel Bachmann Andersen med Marshall-Bell. 

Cathrine, Carina og Daniel kunne sammen med Nanna endnu en gang cementere den danske dominans ved at besætte de 4 første pladser i den 5-stjernede internationale DWB Five Star Dressage Grand Prix kür, sponsoreret af VODSKOV BOLIGHUS.

 

Alle 3 top ekvipager red op til deres allerbedste og det blev også afspejlet i pointene, da de alle 3 red deres personlig bedste score. Ingen tekniske fejl, masser kontrolleret power selvfølgelig kombineret med en helt ekstra kvaiitet hele vejen rundt. 

 

Aldrig har dansk dressur været så skarp, og dansk dressur tæller i dag mere end en enkelt frontfigur, idet der tegner sig et klart billede af et team, med dagens 4 danskere i toppen.

 

Placeret som hhv. nr. 6 og nr. 8 er det Lone Bang Larsen med Thranegaardens Rostov og Charlotte Heering med Bufranco, mens dagens første uplacerede var Anna Kasprzak med Rock Star.

 

Pressemøde

 

På det efterfølgende pressemøde var det også med 3 utrolig stolte ryttere med en lige så stolt overdommer i dagens klasse, Susanne Baarup. 

 

Alle 3 ryttere fortalte om deres ture, mens Susanne Baarup fortalte om den høje kvalitet dommerne havde set i hele klassen. Susanne fortalte også at det niveau som de danske ryttere leverer har taget så store højder nu, at hun ved dem alle, når hun skal give de sidste karakterer bliver helt rørt. 

 

Pressemødet blev med rigtig fin spørgelyst fra både indenlandsk presse, men også den udenlandske presse. Hollandske Dirk Willem Rosie havde specielt et spørgsmål: "Hvad er det der gør det danske publikum så entusiatiske, det ser vi ingen andre steder, hverken i Holland eller Tyskland til de allerstørste stævner?"

 

Til det spørgsmål forklarede Cathrine Dufour, at hun var sikker på det var fordi de alle tre via de sociale medier, lod deres fans komme med helt tæt på dem, følge deres hverdag, følge dem med hestene og dermed ligesom kunne identificere sig med dem hverisær. Publikum "kender" de danske stjerner og elsker at se dem live.

 

Med VM i Herning til august var pressen naturligvis spændt på at høre lidt om planerne for ekvipagerne, og begge internationale stævner i Hagen og Aachen var på kalenderen, ligesom også Cathrine var klar til World Cup finalen i Leipzig i april, hvor Carina og Danse lige nu ser ud tll at være et rigtig godt bud på et wild-card.  

 

Se eller gense de 3 fantastiske ridt her.


Se resultatet af klassen her.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her