< Tilbage

"Podiet" i CDI3* Grand Prix Specialen med DV heste13-03-2022 - 13:27

Decimalerne var med spanske Blue Hors rytter Cristian Tudela Ruiz i CDI3* Grand Prix klassen søndag som var sponsoreret af Helgstrand Dressage (VIDEO)

Sejr i CDI3* Grand Prix til Blue Hors rytter Cristian Tudela Ruiz med Blue Hors Zick Flower 


Flot afslutning på den 3-stjernede tur med 🇪🇸🇩🇰🇩🇰 på podiet


Blue Hors rytter Cristian Tudela Ruiz og DV vallakken Blue Hors Zick Flower e. Blue Hors Zack / Romanov, avlet af Andreas Gregersen vandt Grand Prix Specialen med 71,319%. Parret viste en god of flydende tur, hvor Zick Flower går hele turen med en let kontakt. Der sniger sig en enkelt fejl i toer serien, men ellers en fejlfri tur hele vejen. 

 

Lige i hælene og med fredagens friske Grand Prix i bagagen var det DV vallakken Heiline´s Zackton e. Blue Hors Zack / Come Back II, avlet af Stald Heiline med Carina Cassøe Krüth i sadlen som sluttede på 71,255%. Ligesom hos Cristian indsniger sig en fejl i toerne hos Zackton og Carina, og selvom Zackton virker knap så frisk som i Grand Prix klassen kæmper han videre sammen med Carina til sidste parade. 

 

Placeret som nr. 3 endnu en DV vallak nemlig Bakkely´s Onandt e. Onassis / Michellino, avlet af Preben Hald og redet af Lone Bang Larsen. Parret viser en solid tur og selvom Onandt synes omgivelserne er lidt spændende, så kender Lone ham så godt at det ikke giver anledning til fejl under vejs, blot en taktfejl i den første øgning på langsiden, men derfra en fin tur. Parret slutter med 70,936%.

 

Lige udenfor placeringerne finder vi DV vallakken Favour Gersdorf med Nadja Sloth som jo tidligere har høstet succes i Herning i Unghestechampionatet og er nu med på allerhøjeste niveau. 

 

Den internationale debutekvipage Nana Christiansen og 19-årige May-Day Graftebjerg slutter feltet af med 65,404%. 

 

Desværre indløber der den stor fejl for Anne Troensegaard med Trakehner vallakken Kipling TSF idet han snurre rundt i den første piaffe af et par gange. En dyr fejl som parret ikke rigtig når at komme sig over pointmæssigt. 

 

Ærgerligt for Marianne Helgstrand og Super Mario at Marianne ikke helt er hjemme i dagens Grand Prix Special og bliver diskvalificeret efter to fejlridninger. 

 

Se hele resultatet af klassen her. 

 

Se Cristian og Zick Flowers vinderridt her. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her