< Tilbage

Genesis P på fløjen13-03-2022 - 15:54

Søndag var en god dag for den unge springhingst Genesis P. Hingsten indtog nemlig ikke kun fløjpladsen i holdet for 4-års springhingste, men blev også hædret med titlen som den bedst danskavlede hingst og blev derfor også tildelt Elvin Rasmussens Vandrepokal.

Det blev en søn af den nyudnævnte Årets Hingst Bøgegården Gladiola, der løb med hovedparten af hæderen i holdet for de færdigkårede 4-års springhingste.

Genesis P, der er opdrættet, ejet og også fremvist af den dobbelte danske mester i springning, Lars N. Pedersen, blev i dag udnævnt som fløjhingst i holdet. Avlsledelsen valgte naturligt nok også at pege på denne hingst som vinder af Elvin Rasmussens Vandrepokal, der hvert år tildeles den bedste danskavlede 4-års springhingst.

 

Tre sølv- og én bronzemedalje

Holdet for de 4-årige springhingste blev udgjort af i alt seks hingste, hvor af de fire var danskavlede. Samtlige hingste har i efteråret bestået deres materialprøve med mere end 800 point, og opnåede dermed endelige kåring ved årets hingstekåring.

De danskavlede hingste blev tildelt opdrætter medaljer, og disse medaljer fordelte sig sådan:

Sølv:

Kat. 101 Avatar Lox DWB e. Action Man Ask Z/Ci Ci Senjor Ask (opdrættet af Stutteri Lox og fremstillet af Frandsbjerg Horses og Stutteri Bøgegården.

Kat. 103 Genesis P e. Bøgegården Gladiola/Cassini II (opdrættet og fremstillet af LP Horses v/Lars Pedersen)

Kat. 104 Zodiac D e. Zinedine B/Diamant de Semilly (opdrættet og fremstillet af Liselotte Frederiksen)

Bronze:

Kat. 102 Senator e. Der Senaat/Quiet Please (opdrættet af Jeannette Vangsøe Sunesen og fremstillet af opdrætteren og Nordentoft Equestrian

 

Udenlandskavlede hingste med endelig kåring:

Kat. 105 Narciso Blue e. Zirocco Blue/Numero Uno (opdrættet i Holland og fremstillet af Stald Lux)

Kat. 106 Teglovnens Zir-Oculus e. Zirocco Blue/Cornet Obolensky (opdrættet i Tyskland og fremstillet af Stutteri Tegnlovnen ApS)

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her