< Tilbage

45 hingste fra forbesigtigelse til kåring18-12-2017 - 09:44

En stor del af 3-års hingstene ved Dansk Varmblods hingstekåring i Hernning er udtaget ved forbesigtigelse i december måned. Se de 45 hingste her

I år har 14 springhingste og 31 dressurhingste fundet nåde for avlsledelsens selektion. De 45 hingste, der er udtaget ved forbesigtigelserne, fordeler sig på otte udtaget i Vallensbæk og 37 udtaget på Vilhelmsborg.

 

Det vil sige, at lidt over halvdelen af de 112 unghingste, der i 2017 er fremstillet til Dansk Varmblods forbesigtigelse, er kommet igennem nåleøjet og har modtaget invitation til hingstekåringen den 7.-11. marts 2018.

 

Avlsledelsen har givet udtryk for, at der tegner sig et billede af en flot årgang, hvor udstillerne på forhånd har selekteret godt hjemmefra, så det overvejende har rigtigt gode unghingste, der er blevet fremstillet til forbesigtigelserne.

 

Ved hingstekåringen i Herning vil de udgøre godt og vel halvdelen af det samlede antal hingste, der også omfatter indkøbte, nykårede hingste fra udlandet samt de ældre hingste, der stiller til kåring efter at have bestået danske eller udenlandske brugsprøver.

 

Se de 45 hingste, der er udtaget ved forbesigtigelserne HER.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her