< Tilbage

100 springryttere til Herning01-02-2018 - 14:55

Interessen for at deltage i de internationale spring- og dressurklasser ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i marts er enorm - nu har rideforbundet sat de danske navne på deltagerlisten i springning

Det kommer til at bimle og bamle under Dansk Varmblods hingstekåring i Herning fra den 7. til 11. marts. De danske springryttere har i stort antal ønsket at få startmulighed i de internationale springklasser, idet der både afvikles en et- og tre-stjernet tour samt youngstertour under arrangementet. 

Sidste år var de danske og udenlandske ryttere imponerede over, hvor mange tilskuere, der fulgte dem i konkurrencer i alle haller, og den super stemning de skabte. Flere internationale stjerner har adspurgt om adgang til stævnet, og de hjemlige topryttere har også meldt deres ankomst i stort antal.

 

Plads og luft
Der er god plads i MCH Messecenter Herning, men arrangørerne udnytter også nærmest hver en centimeter i flere haller, for at give ryttere og heste de bedste betingelser for at komme ind i opvisingshallerne og præstere optimalt for publikum.
Den største arena finder man i Jyske Bank Boxen, hvor banemålet er 34 x 68 m, og så er der to tilknyttede opvarmningsbaner til Boxen - en inde i Boxen på 20 x 37 m og en i et stort telt med faste sider bygget på Boxen på 25 x 50 m.
Der vil være masser af springklasser i Krafft Arena M, hvor banemålet er 30 x 70 m, og i hallen er der plads til 3500 tilskuere. Den mindste opvisningshal, Danish Computer Group Arena E er blevet større i år, og har nu et banemål på 35 x 65 m og plads til 1800 tilskuere.
Til disse haller knytter sig en stor opvarmningshal, hal G, som ligger i tilknytning til den åbne stald, hal C, hvor bl.a. hingstene er opstaldet. To store opvarmningsbaner fylder hal G, mens der i enden af stalden bygges to longebaner. Også i hal Q, der ligger i nærheden af opstaldningsområdet for de heste, som deltager i de internationale konkurrenceklasser, bliver der opbygget en træningsbane. Det er et stort set-up, som skal falde på plads i ugen op til starten på arrangementet.

 

100 springryttere
Interessen fra de hjemlige springryttere for at få plads i de internationale konkurrencer under hingstekåringen har været ekstrem stor, så det har været rideforbundets rangliste, som har afgjort, hvilke ryttere, der har fået adgang til stævnet, og så har organizer, i lighed med normen ved internationale stævner, et antal pladser de råder over. Som man kan se af listerne, kommer en stor del af de danske ryttere, som træner i udlandet, til Herning i år.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her