< Tilbage

Det glæder vi os til i Herning...23-02-2018 - 15:37

Sally og Flemming Schultz er succesfulde avlere igennem en årrække og skal bl.a. se deres eget opdræt deltage i hingstekåringen

Årets arrangement – personligt og professionelt!

Hingstekåringen er simpelthen årets arrangement. Det gælder både for os personligt og for vores virksomhed. Dagene i Herning er både en familietur for tre generationer, hvor vi nyder samværet og de mange fantastiske oplevelser, der udspiller sig, og en begivenhed, der har haft afgørende betydning for vores hesteavl gennem tiden. Vores agenturvirksomhed er også involveret i arrangementet via messen Hest & Rytter.

 


Hvad glæder I jer til?

I år glæder vi os til at følge vores 3-årige Unforgetable S. Han var dyreste føl på elitefølauktionen, og der ligger derfor et stort forventningspres på ham forud for kåringen. Vi glæder os selvfølgelig også til at følge flere af vores heste i konkurrenceklasserne. Men vi benytter også kåringen som inspiration til vores fremtidige avl. Specielt er det interessant at følge den ridemæssige udvikling på de yngre hingste fra år til år. Netop i disse år er kvaliteten på unghingstene i DV regi imponerende. På dressursiden ser Helgstrands nyerhvervelse Jovian spændende og interessant ud.

På springsiden bliver det spændende at se, om Action Man Ask og Bøgegårdens Zidane har udviklet sig positivt siden sidste år. Endvidere skal Flemming bidrage ved auktionen som speaker og komme med info om de enkelte heste. Så jo – Herning 2018 bliver dejligt travlt for os!

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her