< Tilbage

Når mor skal ride i Boxen24-02-2018 - 15:53

Vi har talt med en af de mange deltagere ved hingstekåringen, som glæder sig helt vildt: Mai Tofte Olesen er dressurrytter med international erfaring, og så er hun mor

 Hvad betyder Herning for dig?

For mig er Herning en mangeårig tilbagevendende begivenhed. Jeg var i Herning for første gang som tilskuer sammen med en god veninde for over 30 år siden. Dengang var Herning årets lille hesteferie, hvor man så nye stjerner fødes, drømme blive indfriet og andre håb blive slukket. Det var en sydende, intens cocktail, som vi sugede ind. Vi kiggede med fra første hest gik på banen torsdag morgen til sidste hest takkede af søndag eftermiddag. Vi slugte det hele og drømte samtidig om, at det en dag blev os, der red rundt i Hernings rampelys.

 

Hvad glæder du dig til?

Jeg glæder mig helt vildt til at ride i Danmark på hjemmebane, og det er en stor glæde, at jeg i år skal ride CDI stor tur på Rustique. Det er spændende at komme rundt i verden og opleve flotte og spektakulære arenaer, men det er nu særligt dejligt at ride hjemme, hvor alle jo kender en. Det er godt, at der er blevet gjort plads til et CDI i forbindelse med hingstekåringen i Herning. Så er ringen sluttet!

 

Super sej mor i boksen

Min tiårige søn synes, at det er supersejt, at mor skal ride i ”Boxen”. Både Nikolai, Henrik og jeg glæder os til forhåbentlig at gøre det godt i konkurrencen, men vi glæder os mindst lige så meget til at hilse på mange venner fra nær og fjern.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her