< Tilbage

Auktionsfokus: Valløs Filip25-02-2018 - 12:23

Om knap to uger løber Dansk Varmblods Forårsauktion af stablen under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning lørdag den 10. marts. Her er en af de mere end 30 auktionsheste, der kan købes

Kollektionen til Dansk Varmblods Forårsauktion er nu tilgængelig med tekst, foto og video, så det er bestemt værd at besøge auktionssiden og studere de foreløbigt 31 heste, der allerede er online HER.


En af de unge hingstekandidater, der er udtaget til hingstekåringen såvel som Forårsauktionen er 3-årige Valløs Filip e. Franziskus/ Baccarat xx/ Blue Hors Future Cup, der er en meget tiltalende, ædel og harmonisk unghingst.


Han er meget ridelig og former sig flot under rytter. Han er energisk, hurtigt afviklende og i besiddelse af tre rigtig gode gangarter, der gør ham til et lovende emne til fremtidens dressurbaner.


Hans far, Franziskus, er succesfuld i Grand Prix-dressur med tyske Ingrid Klimke og har samtidig slået meget positivt igennem i avlen.
Han er ud af en præstationsstærk hoppestamme, der ligger bag mange medaljehopper, avlsgodkendte hingste og succesfulde dressurheste.


Filips mor er også mor til den avlsgodkendte Valløs Dreaming Marong samt en helsøster til Filip, der var i følfinalen på eliteskuet sidste år. Han har i afstamningen en perlerække af elitehopper bag sig.

 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her