< Tilbage

Det glæder vi os til05-03-2017 - 17:10

Henning Jensen og Pia Holländer er mangeårige avlere og udstillere ved Hingstekåringen i Herning, med stor succes. I år har de en hoppe med i unghestechampionatet i springning, samt to 3-års hingste til kåring

Hvad glæder I jer til at opleve under Herning Horse Show?
- Jeg glæder mig til at opleve alt den sport, der er kommet på programmet. Det er der vores hjerter ligger. Volstrups Cash e. Volstrups Casillas/Churchill, som vi selv har avlet, og som tidligere har haft stor succes ved hingstekåringen, skal gå som konkurrencehest i år, udtaler Henning Jensen.
Udover sporten, er en del af glæden også det sociale. – Vi mødes jo alle sammen her – hingsteejere, kunder og kollegaer.

 

Hvad er jeres forventninger til hestene?
Volstrups Cash er også far til den 5-årige hoppe Volstrups Cash Line, der har kvalificeret sig til unghestechampionatet. – Vi forventer meget af hende, hun springer ret godt. Hun er første årgang ud af Volstrups Cash-linjen, så det bliver spændende at se, hvordan hun kommer til at fungere i fremtiden. De to 3-års hingste Adelweiss e. Armitage/Carinjo og Charro’s Son e. Chacco’s Son/Stakkato, er begge kåret i Oldenburg, og Henning Jensen forventer at disse to også bliver kåret i Dansk Varmblods regi. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her