< Tilbage

Det glæder jeg mig til07-03-2017 - 10:45

Avler Dorte Bak Himmelstrup fra Slæbækgård, har i år ikke heste med til hingstekåringen. I stedet skal hun afsted med sin veninde Ruth Knudsen, for at opleve det hele fra sidelinjen

Den nørdede avler
- Torsdagen kalder jeg min nørdede avlerdag. Min veninde og jeg er afsted i år, og vi forsøger at se alle de unge hingste blive vist frem samt championatsklasserne, hvis vi kan nå det!Fremtidsplanerne for Dorte er igen at medbringe heste til Herning. Til sommer foler Dortes avlshoppe Slæbækgård’s Fallulah e. Fürstenball/ Carano, og det skal forhåbentlig gå championat i fremtiden, alt efter hvordan det udvikler sig.
- Jeg har også en hoppe der sadelkåres i år, og den håber vi også skal gå championat, når den er gammel nok.I fremtiden vil Dorte beholde de hjemmeavlede hingsteføl.
- I mange år har jeg primært solgt hingsteføllene, men nu er jeg begyndt at beholde nogle fra hver årgang. I de kommende år skal jeg selv fremstille disse afkom. Jeg har nu også altid nydt, at se de afkom jeg har solgt, blive fremstillet af deres nye ejere.  

Hvad glæder du dig til?
- Jeg glæder mig til at se den nye kollektion af hingste. De kan være noget så spændende på papiret, men det er interessant at se hvordan de præsterer. Og så selvfølgelig championatshestene, både med egen rytter og med Dorethee Schneider.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her