< Tilbage

Daniel Bachmann skal teste 16 ungheste i dag (video)07-03-2020 - 07:00

Daniel Bachmann Andersen skal ride hele 16 unge heste i dressurchampionatet i dag. Det er første gang, han skal løse opgaven som testrytter i Herning, og han glæder sig til at komme i gang

I dag klokken 9.00 starter første del af finalen i Blue Hors Unghestechampionatet for Dressurheste, hvor den forsvarende danmarksmester og landsholdsrytter Daniel Bachmann Andersen skal være testrytter for første gang.


– Jeg glæder mig rigtig meget til det, siger han. – Jeg har set alle hestene til første præsentation, og der er nogle rigtig spændende heste imellem. Der er nogle af dem, jeg specifikt glæder mig til at prøve, selvfølgelig, men jeg glæder mig generelt bare til at prøve rigtig mange heste i træk og at sammenligne dem. Det bliver virkelig spændende.


Den 30-årige Blue Hors-berider følger efter store profiler som Patrik Kittel, Dorothee Schneider og Charlotte Dujardin, som er nogle af de kendte ryttere, der tidligere har haft den fornemme opgave.
– Det betyder rigtig meget. Jeg er rigtig stolt over det. De ryttere, der har været før mig, er jo topnavne, så jeg er bare rigtig stolt over at have fået lov til at skulle gøre det, siger Daniel Bachmann Andersen.


De første 16 heste skal under testrytteren lørdag formiddag, og de otte sidste rides søndag formiddag, hvorefter den endelige vinder af årets championat vil blive kåret.

Se startlisten (del 1: lørdag)
Se startlisten (del 2: søndag)

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her