< Tilbage

Pignon hæver overliggeren25-02-2020 - 11:57

Den franske hestekunstner Jean-Franꞔois Pignon har flere gange tidligere tryllebundet publikum under gallashowet ved hingstekåringen, og nu kommer han tilbage med nye tricks i ærmerne

Franskmanden Jean-Franꞔois Pignon har gæstet Dansk Varmblods Hingstekåring og underholdt gallashowets tusindtallige publikum i 2005, 2008 og 2015, og hver eneste gang har det været med spændende fornyelser.

 

Man kan også roligt sige, at Jean-Franꞔois Pignon og hans vidunderlige heste hver gang har stjålet showet og publikums hjerter i forestillinger med fart, råstyrke og dristighed kombineret med total kontrol, stort mod og en enestående indføling og kommunikation med hestene.

 

Han begejstrer publikum, når han i hæsblæsende fart står på ryggen af sine lynhurtige carmargue-heste og springer fra den ene til den anden, mens de forcerer forhindringer, og hans heste og ponyer betager i den grad publikum, når de igennem frihedsdressur demonstrerer deres lydighed og talent for læring – og alt sammen krydret med humor.

 

Hvad Jean-Franꞔois Pignon har fundet på til dette års gallashow afsløres i næste uge fredag den 6. og lørdag den 7. marts i de to gallashows ved Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning. Skaf dig billet her.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her