< Tilbage

Den hurtigste var tysker i Small Tour10-03-2019 - 15:25

Der var utroligt mange fejlfrie ryttere i CSI2* Small Tour 130 cm, så der skulle rides rigtig stærkt for at vinde klassen som blev afviklet som en tidsspringning, metode A. Hurtigst og fejlfri blev tyske Lennert Hauschild og hans heste Pride 16 kunne iklæde sig det flotte vinderdækken

Hele 44 ud af det store felt på 110 ryttere red fejlfrit og der var placering til de 28 hurtigste, så man skulle ride stærkt for at få en af de eftertragtede placeringer. 

 

Ryttere fra 12 nationer var samlet for at ride om førstepladsen i Danish Computer Group Arena. Det blev den tyske rytter Lennert Hauschild og hesten Pride 16 e. Pizarro/Frühlingsball der sejrede med en tid på 48.32 sekunder. Danske Cecilie Kjær red på banen som næstsidste rytter og hun gjorde alt hvad hun kunne for at slå Lennert af pinden. Desværre var hun ikke hurtig nok og kunne med en tid som var blot 0.04 sekunder langsommere indtage andenpladsen. 

 

På tredjepladsen blev det Aistis Vitkauskas som er bosat i Danmark, men oprindeligt kommer fra Litauen. Han red på hesten Favour VG e. Favorit Ask/Royal Bravour (opdr. M & B Kløve-Mogensen) i en tid på 48.57 sekunder. Fjerdepladsen blev dansk og gik til Stine Almind Pedersen og Selma B e. Salito/Grosso Z, parret red i en tid på 50.40 sekunder. 

 

Femtepladsen gik til endnu en dansker, nemlig Christian Petersen og den hurtige Zahr Alfarvad Z, de red i dag en tid på 51.00 sekunder. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her