< Tilbage

Alt peger mod den næste hingstekåring01-11-2019 - 10:27

I marts 2020 er det 40 år siden, at Dansk Varmblod holdt sin første hingstekåring i MCH Messecenter Herning, og således er det nu version 41, vi står overfor

Ved 40-års jubilæet i år tog hingstekåringen helt nye højder, og i 2020 skal de mange tusinde tilskuere ikke forvente sig mindre. Udvikling og nyskabelse er stadig nogle af nøgleordene i forberedelserne, og lige nu peger alt mod den næste hingstekåring.


I disse dage afvikles der egnethedstests i Dansk Varmblods regioner med det formål at finde de bedste DV-registrerede dressur- og springheste, der skal udgøre startfeltet ved Dansk Varmblods Unghestechampionat under hingstekåringen i uge 10.


Senere på måneden afsluttes 35-dages testen for hingste, og i den forbindelse afgøres det, hvilke 4-årige og ældre hingste der kommer til at udgøre en del af kollektionen af hingste ved hingstekåringen i Herning.


I næste måned finder forbesigtigelserne af unghingste sted, hvor det drejer sig om at udvælge de unghingste, der skal udgøre den primære kollektion til hingstekåringen.


Alt sammen peger mod Dansk Varmblods Hingstekåring, og parallelt med egnethedstests, 35-dages test og forbesigtigelse arbejder Dansk Varmblods forskellige udvalg allerede på at skabe nye, uforglemmelige oplevelser for de tusindvis af hesteentusiaster, der hvert år gæster MCH Messecenter Herning til, hvad der regnes for et af Europas største hestearrangementer.

 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her