< Tilbage

Charlotte Schreiber klar til Herning25-02-2019 - 14:03

Med Heart of Candid og Why Not er Charlotte Schreiber (Ribe) klar til at indtage banen til Unghestechampiontatet

I Herning vil det være muligt at se to unge afkom fra hoppen O.C California, da hun både er mor til den kårede hingst Vongs Brunello e. Balou/Con Capitol på 4 år og Heart of Candid e. Heartbeat. Det er Heart of Candid der skal gå i Unghestechampiontatet med Charlotte Schreiber, og omkring hende fortæller Charlotte bl.a. at hun er en super positiv hest. Heart of Candid hun deltog også til championatsfinalen på Blue Hors tilbage i oktober.

 

Why Not e. Warrant/Calypso II er den anden hest som Charlotte Schreiber skal ride til Unghestechampiontatet. I oktober blev parret nr. 4 i finalen på Blue Hors. Why Not er ud af samme hoppestamme som Calina, som Charlotte vandt Unghestechampionatet på i 2017. Why Not’s mor Carmen er mormor til Calina, så de er i tæt familie.


– Ligesom resten af familien, så er Why Not en dame med meninger, og ind i mellem vil hun alt for meget alt for hurtigt. Men jeg er sikker på at det er godt givet ud i den anden ende, da hun helt sikkert bliver en fantastisk sportshest, som også præsterer på tredjedagen til de fremtidige stævner.


Charlotte har valgt en lidt anden træningsstrategi end nogle andre ryttere. Hun vidste på forhånd godt, at hun ikke ville nå at ride 120 cm til stævne på dem inden, men det er ikke noget der bekymrer hende:


– Forberedelserne til Herning i år har været bedre end tidligere år. Begge heste har været helt fri for skader og sygdom, hvilket bl.a. har været med til at de har nået at se en masse i løbet af det sidste års tid. Begge når samlet at gå 3-4 115 cm klasser, og det er det. Jeg går mere op i at mine heste holder sig positive og hele tiden tror på den opgave, som jeg byder dem. Derfor bliver de trænet hjemme i stedet for at jagte en masse klasser ude på banerne – de skal nok nå at få nok klasser i benene i løbet af sommeren.

 

 

Jeg glæder mig til Herning!

 

Som for de fleste andre, så er Herning også noget specielt for Charlotte. Som hun siger:

 

– Jeg glæder mig altid til Herning! Der er en blandning af både nervøsitet og spændning, netop fordi Herning er Herning! Det er det fedeste sted at ride, når det går godt, men det er også det mest skræmmende sted at ride når det ikke går efter planen. Ud af de ca. 20 gange jeg har redet Unghestechampiontatet, har jeg nået at opleve både det ene og det andet. Men jeg har også lært, hvor meget hestene egentligt skal være klar til et sted som Herning, og det gør træningen nemmere i dag.

 

Herning kommer til bestå af arbejde i år for Charlotte. For det første skal hestene rides, men hun regner også med at skulle arbejde lidt ift. Campen Auktioner og hun vil også være til stede på Equifirst’s stand så meget som tiden tillader, foruden at der stadig er heste hjemme i Ribe der skal trænes. Men hun håber på at der vil være god sport i Herning, og at der også bliver lidt tid til det sociale.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her