Clinic - Oplev verdensstjernen Cathrine Dufour torsdag

Dansk Varmblods hingstekåring fylder 40 år og hvem bedre at starte fejringen med end danmarks dressurdronning Cathrine Dufour

Cathrine Dufour og Cassidy ved gallashowet til hingstekåring i Herning 2018Cathrine Dufour og Cassidy ved gallashowet til hingstekåring i Herning 2018Dansk Varmblod kan i år præsentere Cathrine Dufour til det kendte og populære special arrangement torsdag aften.

Cathrine Dufours kendte 'partner in crime' Cassidy har fulgtes med hende siden junior årerne. Hvor de vandt både DM og EM medaljer. De var begge unge og talentfulde. Med ambitioner om at blive de bedste, fik de et samarbejde op at køre, som er noget helt særligt.

Cathrine har trods sin unge alder, mange meritter på CV'et. De seneste tre år har hun vundet danmarksmesterskaberne i dressur. I 2017 vandt hun to individuelle bronzemedaljer, samt en holdmedalje i sølv ved EM.

Cathrine Dufour driver idag sin egen stald, Dufour Dressage, i hvalsø, hvorfra hun træner heste, og underviser unge dressurtalenter. Hun indgik i 2018 et samarbejde med Helgstrand Dressage.

Samtidig har hun lavet den meget populære DufourClub, hvor hun invitere medlemmer med til forskellige events for at dele ud af sin erfaring og viden.

Det foreløbige program er at clinicen er delt op i to hvor Cathrine i første del tager hånd om to ryttere, hvor hun giver tips og råd til at nå deres delmål.
Anden del bliver med Cathrine selv i sadlen, hvor hun fortæller om opbygningen af hendes træning, og hvilke udfordringer hun støder på i sin dagligdag.

Køb dine billetter til special arrangementet her

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her