Tillæg, tidsplaner og praktisk info omkring Hingstekåringen og Unghestechampionatet

Siden vil løbende gennem januar-marts blive opdateret med Tillæg/Ændringer, minutplan for hingstekåringen, følgebreve og anden info for såvel hingstekåringsdelen som unghestechampionaterne i springning og dressur.

Minutplan:
Den endelige startrækkefølge og starttider opdateres på EQUIPE.
Hvis du har har flere hingste/heste med til Herning og dermed ønsker til dine starter, send en mail til cp@varmblod.dk senest den 27. februar

HINGSTE TIL KÅRING 2021:


Obligatorisk WFFS test på alle hingste

Der skal sammen med tilmelding til hingstekåring 2021 foreligge en obligatorisk DNA-test for WFFS for alle hingste. DNA’et (hår eller blod) skal være udtaget af en dyrlæge eller én af SEGES' mærkere. Desuden skal testen vise hestens chipnummer samt UELN nr. og gerne navn for SEGES kan registrere resultatet.

Evt. WFFS-bærer status vil ingen indflydelse have på kåringen af hingsten, men vil blive offentliggjort i forbindelse med karakteristikken. Dansk Varmblod indberetter alle svar testresultater til SEGES, som offentliggør WFFS-status i Hestedatabasen.


DNA-bestemmelse inkl. afstamningsverifikation

Dansk Varmblods registrerede hingste er allerede som føl DNA testede inkl. afstamningsverifikation. For udenlandsk kårede hingste gælder det således at vi skal have tilsendt DNA og afstamningsverifikation.


Korrekt dokumenteret WFFS-test, samt evt. DNA med afstamningsverifikation, sendes til cp@varmblod.dk

  Showet starter om

  D
  H
  M

  Præsenteres af

  Dansk Varmblod

  Hovedsponsorer

  Vil du med?

  Køb billetter her