KRAFFT TOUR OF AMATEURS

KRAFFT står bag en springserie for amatørryttere, hvor rytterne kvalificerer sig til deltagelse ved Dansk Varmblods hingstekåring og Falsterbo Horse Show i 2019

Og hvad indebærer det så? Jo de bedste 25 ryttere fra LA* under Christmas Warm Up får adgang til at ride med ved Dansk Varmblods Hingstekåring den 6.-10. marts 2019 i MCH Messecenter Herning, vinderen i Herning inviteres til den svenske finale ved det præstigefyldte Falsterbo Horseshow i uge 28.

Hvad skal der til?
Regler for KRAFFT TOURS OF AMATEURS:
1) De bedste 25 bedste ekvipager sammenlagt af klasse 9 og klasse 15 ved AB Christmas Show Warm Up for heste. Sammenlægges efter pointsystem
2) Hver rytter må max starte én hest til Finalestævnet under Hingstekåringen i Herning i 2019.
3) Der suppleres op ved forfald op til 14 dage før finalestævnet under Hingstekåringen i Herning 2019.
4) For at kvalificere sig til KRAFFT TOUR OF AMATEURS må rytteren ikke været placeret ved B-stævner (spring og military) i sværhedsgrad 3 eller højere sværhedsgrad eller højere rangerende stævner i 2018 frem til kvalifikationsstævnet i november på Vilhelmsborg AB RIDEUDSTYR Warm Up Hest.

Ved finalestævnet i Herning rides der to indledende klasser, henholdsvis onsdag/torsdag og en finale lørdag i KRAFFT Arena, for fulde huse. Forhindringshøjden ved finale stævnet i KRAFFT Tour of Amateurs er 115 cm i de to indledende klasser og 120 cm i finalen. Der suppleres op ved forfald op til 14 dage før stævnet i Herning.

Finaleklasserne i Herning afvikles som showklasser. Der betales for tilmeldingsgebyr 3000 kr. inkl. opstaldning, 2 billetter til gallashowet samt 2 partout armbånd.
De udtagne ryttere vil modtage en mail med information og tilmelding via DRF GO medio januar.

Og vinderen af finalen i Herning får adgang til at deltage i KRAFFT Tour of Amateurs ved det præstigefyldte stævne Falsterbo Horse Show i Sverige til juli.

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her